LIVE LIFE ON THE ROCKS Met Liefmans 0.0

Fun, verfrissing en boordevol smaak maar dan simpelweg zonder alcohol? Yes! Da's Liefmans On the Rocks 0.0. Je geniet dezelfde sprankelende apero-ervaring, maar dan gewoon 0.0. Zo eenvoudig kan het zijn!
Meer info
Liefmans Fruitesse Glas Serve on the rocks

It's apero o'clock!

Met Liefmans smaakt je borrel naar méér!

Sprankelend aperobier

Liefmans On the Rocks

Met die verfrissende fruitbier is het altijd gezellig samenzijn. Liefmans On The Rocks geeft extra smaak aan jouw borrelmoment. Serveren doe je in het speelse glas, altijd on the rocks en met een grote smile op je gezicht. Cheers!
Meer info

Verfrissend alcoholvrij fruitbier

Liefmans On The Rocks 0.0

Dezelfde vertrouwde Liefmans Fruitesse-smaak maar dan gewoon in een 0.0 jasje: probeer zelf de nieuwe Liefmans 0.0. Voor een sprankelend glas vol borrelplezier om te proosten op het goede leven.
Meer info
Sabayon contentblock

Om je vingers bij af te likken

SABAYON MET LIEFMANS ON THE ROCKS 0.0

Je hebt waarschijnlijk al bier gebruikt in klassieke gerechten zoals stoofpotjes. Maar daar blijft het niet bij! Varkenshaasje, muffins, sabayon ... Koken met Liefmans is altijd een voltreffer. Ontdek alle recepten.
Naar het recept
On the rocks

On The Rocks Glas

STIJLVOL EN BOORDEVOL SMAAK

Let the good times roll! Ingrediënten voor de leukste borrel? Je beste vrienden, het lekkerste drankje en het unieke Liefmans-glas. Voeg gewoon (véél) ijs toe en en geniet van een perfect on the rocks moment. Cheers!
Naar de shop
Instagram icon #liefmans